Project

House in Dragalevtsi

Някои хора умеят да живеят хубаво. И са хубави хора.
С хубави хора се намират, с хубави хора работят, хубави работи правят.
Това беше първият ни проект с IDEA.
При тази първа среща с тях това, което ни учуди не беше невероятният им професионализъм, перфекционизъм и силен творчески заряд, които затвърждават мястото им сред най-добрите комапнии за архитектура и дизайн в Европа. Това, което ни учуди беше, че хората от екип на толкова високо ниво, са толкова земни, скромни и лишени от всякаква суета.
Дизайните и на трите тапета, са създадени специално за този проект и са по графични идеи на IDEA.
Интериорният дизайн за момчешката стая до последният детайл е измислен за малкия голям любител на колите и високите скорости. Тапетът покрива целият таван, стената зад леглото и срещу него. Илюстрацията е рисувана с акрил. Тапетът е изработен на Безшевен винилен тапет „Лен“. Стените са монтирани без снадка. На тавана има една снадка, защото е по-широк от 320см (колкото е ширината на материала).
Дизайнът за тапета за момичешката стая също е рисуван с акрил. Тапетът е изработен на Безшевен Лен, монтиран е без снадка.
Дизайнът на тапета за родителската спалня е динамична геометрична игра, с много силно изразени растерни текстури. Съчетано с изработката му на материал за тапет Безшевен Плюш, финалното излъчване е на дамаска.
Проект на: IDEA

0